Tässä teille uusi osa, olkaa hyvä! Julkaisen tänään, kiitos hyvän suomalaismenestyksen urheilussa; 2 hopeasijaa ja 1 pronssisija.

1133920.jpg

Laurenia harmitti Joken lähtö, joten hän siirsi turhautumisensa pastaan ja alkoi hakata spagettia veitsellä. "Ai", Lauren kiljahti ja työnsi nopeasti sormen suuhunsa, "mihhi minun pitikin ohua veithellä hormeeni?"

1133924.jpg

Mm... aivan tulee vesi kielelle. Voi sinua onnekasta, Lauren. Neitokainen nimittäin rakasti kaikkea mihin kuului ketsuppia, spagettia ja lihaa, ja Lauren hymyilikin ruokaa syödessään.

1133926.jpg

Neidin syöminen kuitenkin keskeytyi, kun kimppakyyti tuli ja hän joutui harmillisesti jättämään niin makoisan aterian ulos kirpeään aamuilmaan. Mutta nyt siirtykäämme kimppakyydin kaameuksiin: Lauren oli huomannut kädenjälkiä likaisessa tuulilasissa, sekä ruosteisen maalipinnan. Tätä hän ei sanonut unelmien kimppakyydikseen.

1133933.jpg

Mutta kyllä työpäiväkin voi väsyttää, ja tässä siitä todiste silmiesi edessä.

1133935.jpg

Jouduin kuitenkin herättämään Laurenin, jotta hän voisi siirtyä pehmeämmälle alustalle nukkumaan. "Äiti, sanoinhan ettei minua saa herät -" Hänen silmänsä laajenivat kun näki minne oli nukahtanut. "Ääh, nyt työasuni on ihan likainen, ja pesettäminen maksaa maltaita", hän raivosi.

1133938.jpg

Rentouttavien unien jälkeinen aika alkoi erittäin mukavasti herkullisen pasta-annoksen roskikseen viemisellä.

1133943.jpg

Lauren oli juuri pamauttanut roskiksen kannen kiinni, kun tuli pimeä. Pimeän mukana tuli myös idea, joka sai neitokaisen soittamaan Jokelle. "Kuules, kultaseni, haluaisitko kanssani treffeille?" Joken vastaus tuli ilmi heti: "Tottahan toki, missä tavataan?" Lauren joutui miettimään asiaa ja vastasi: "Täällä minun luonani."

1133952.jpg

Pianhan Lauren kuulikin jo Joken askeleet pihan toiselta puolen. Tarkat korvat neidillä. Oli kuitenkin ymmärtänyt käydä suihkun kautta ja vaihtaa yövaatteet sellaiseen mukavampaan treffiasuun.

1133985.jpg

Oiikein iso halaus tervetulotoivotukseksi Laurenin omalla tyylillä.

1133987.jpg

"Oi rakkahin Jokke, kuule sanani tää..." Serenadiahan se Lauren siinä lurittelee tarkoin valituin sanoin. Oletkos sinä harjoitellut töissä ollessasi, kun et täällä ole viitsinyt vaivautua laulamaan? En oikein usko, että esimiehesi pitää laulelemisestasi.

1134002.jpg

Lauren otti ensimmäisen edistysaskeleen suhteessaan ja pyysi Joken luokseen asumaan. Onneksi mies suostui siihen, sillä herra toi perheen tilille 19 445 simeleonia. Eiköhän tuolla oikein mukava asunto saada.

1134011.jpg

Jokke vielä tahtoi aivan välttämättä juhlistaa heidän yhteenmuuttoaan pienellä muhinoinninpoikasella, mutta kysyitkö olisiko Lauren halukas siihen hommaan? No, eipä huolta, selvästi halusi neitokainenkin siihen hommaan.

1134029.jpg

Jokke halusi muuttaa tyylinsä enemmän miehiseksi, ja mietiskeli peilin edessä kaikkia eri vaihtoehtoja.

1134032.jpg

Ja tässä työni, kröhöm.. siis Joken työn tulos. Oijoi, mikä komistus hänestä kuoriutuiksaan.

1134034.jpg

Lauren oli löytänin innostuksensa maalaukseen uudestaan, mutta ei nähnyt Joken muodonmuutosta, sillä hän keksi maalitelineen juuri samaan aikaan kuin Jokke peilin.

1134035.jpg

Lauren ja Jokke olivat rakentaneet yhdessä tällaisen mukavanoloisen pienen talosen, tai siis Lauren suorittanut ostokset ja Jokke rakentanut.

1134040.jpg

Tässä yhdistetty keittiö-olohuone, valitettavasti vain keittiön puolelta on kuva. Tila ei ole saanut tapetteja eikä lattioita, syynä tähän oli rahan puute. Tila on keskitetty kokonaan maanläheisiin väreihin, mutta jääkaappi on saanut hopeisen pinnan huoneen piristysruiskeeksi.

1134041.jpg

Tässä taasen makuuhuone, johon kuuluu vielä peilikin, mitä ei nyt kuvassa näy. Huoneessa käytetty erilaisia puunvärejä, sekä sängynpeite vihreä, joka sopii puun kanssa yhteen.

1134042.jpg

Kylpyhuone, käytetty vaaleita ja valkoisia sävyjä, sopivat asuntokokonaisuuteen oikein erinomaisesti.

1134045.jpg

Ja talon pohjapiirros, ruudukoista anteeksi, sillä en saanut näin käännettyä ilman osto/rakennustilaa.

1134046.jpg

Mutta nyt palatkaamme perheen ihmeellisiin saloihin. Jokke ja Lauren päättivät vihkiä makuuhuoneen käyttöön harrastamalla hieman sänkypuuhia.

Jokesta vielä sen verran, kun nyt muistan, että luonne on 4-7-8-3-3, ja tavoite on mammona ja elämäntoive on olla rikollisnero.

1134048.jpg

Laurenille ei sitten tullut mieleen, että sänkypuuhailukin väsyttää ja päätti sitten nukahtaa lautaselleen. Onneksi lautanen oli edes tyhjä.

1134053.jpg

Neitokainen oli myös viisaana ymmärtänyt käydä nukkumaan, mutta heräsi kuitenkin piakkoin suurempaan wc-hätään.

1134059.jpg

Laurenin vessaseikkailun päätyttyä ja neitokaisen mentyä takaisin petiin Jokke hiippaili vaivihkaa kirjahyllylle ja etsiskeli erästä tiettyä mekaniikkakirjaa, jonka oletti olevan alimmalla hyllyllä.

1134064.jpg

No, löytyihän se tietty kirja, jonka nimeksikin paljastui Elektroniikkalaitteiden salaisuudet, ja Jokke tietenkin ahmi sisältöä innoissaan ja pulputti itsekseen erilaisia tietokoneiden osia. Ei kai vain herralla ole tietokoneenosto mielessä?

1134067.jpg

Aamulla tehdessään räiskäletaikinaa Lauren kohtasi iloisen yllätyksen: hänen vatsansa pompahti ja hän haukkoi henkeään - tosin iloisella mielellä.

1134076.jpg

Aamupala paloi pohjaan, eikä sellaisissa tunnelmissa voi ketään kosia, joten Lauren pyöräyttikin salaatin päiväruuaksi ja päätti kesken ruokailun esittää kihlauspyyntönsä Jokelle. Jokke, joka oli jo silminnähden rakastunut Laureniin hyväksyi kosinnan hymyhuulin.

1134078.jpg

Illalla Lauren havahtui mietteistään kun puhelin soi, ja langan toisessa päässä oli Joken eräs ystävä. "Tuota, ehm... Jokke ei nyt ole kotona, kuulemiin!" Rouva laski kuulokkeen alas. Hän oli vastannut kieltävästi, sillä aikoi viettää illan kihlattunsa kanssa - eikä hän kaivannut häiriötekijöitä, kuten Joken ystäviä.

1134082.jpg

Aamulla Jokke lähti töihin ylennyksenmetsästykseen. Hän aikoi tehdä kaiken, aivan kaiken mitä pomo vain pyytäisi, ja jätti tulevan vaimonsa kotiin oman onnensa nojaan nukkumaan.

1134111.jpg

Jokke oli saanut ylennyksen tullessaan töistä, ja oli siitä iloinen, ja vaahtokylpyseikkailusta tullessaan hän katseli olohuoneen seiniä ja laskeskeli, että oli säästänyt tarpeeksi saadakseen olohuone/keittiöönkin jotakin väriä.

1134114.jpg

Jokke päätyi myötäilemään Laurenin asettamaa puulinjaa, ja hankki puulattian ja puupaneeliset seinät.

1134138.jpg

Päivällinenkin suoriutui varsin iloisissa tunnelmissa. Lauren ei osannut kuin ihailla Joken valitsemia seinää ja lattiaa. "Kulta, sinusta voisi tulla sisustussuunnittelija", Lauren ehdotti, ja Jokke mutusteli salaattiaan. "No, enpä nyt tiedä. Minusta konttorityö on aika mukavaa, kun ei tarvitse juosta paikasta toiseen, niin kuin freelancekuvaaja-aikoinani."

1134141.jpg

Jokke halusi kasvattaa älyään, jos niitä aivoja vaikka tulisi tarvitsemaan myöhemmissä vaiheissa töissä, ja nappasi lehden lattialta ja etsi ristikon. "Hmm... "haukkuja", viisi kirjainta ja ensimmäinen kirjain 'k'. Hmm... mikäköhän se voisi olla?" Lauren kuunteli hymyhuulin miehensä höpinöitä ja lausahti: "Olisiko koira?" Jokke katsoi ristikkoa hetken. "Ääh, nyt veit minulta ilon koko touhusta."

1134167.jpg

Lauren oli hoksannut mekaniikasta kertovan kirjan ja syventyi siihen, kun ei ollut muutakaan tekemistä. "X liitetään Y:hyn ja sitten ne liitetään Z:aan - eihän tästä ymm -, hetkonen..."

1134177.jpg

Iltasella Lauren huomasi mahansa pompahtavan toistamiseen, ja iloitsi siitäkin.

1134185.jpg

Siinä on söpö pari. Huomaa, että he kuuluvat toisilleen, mutta Lauren vaikuttaa hieman itserakkaalta, ja muisteli lapsena sanomaansa keskustelua: "Ai että miksi mennään naimisiin? Siksi että rakastaa jotakuta enemmän kuin itseään, mutta minusta tuntuu ettei se tule olemaan helppoa."

1134197.jpg

Heränneellä on usein nälkä, eikä Laurenin tapaus ole poikkeus.

1134202.jpg

Syötyään Laurenille tuli kumma tunne, että hänen pitäisi käydä vaahtokylvyssä, ja kylvyn jälkeen hän kävi lukaisemassa kirjaa, mutta se jäikin kesken sillä vatsaa alkoi polttaa kamalasti, ja hän arvasi, että oli perheenlisäyksen aika. "Miksei kukaan kertonut että tämä ei tunnu mukavalta! Jokke! Ääh, ei miestä missään silloin kun häntä tarvittaisiin!"

1134203.jpg

Ja siinä hänen käsivarsillaan lepäsi poikavauva jolla on isänsä iho, mutta äitinsä silmät. Oikein ihana yhdistelmä - ja toimiva! Veikkaan että pojasta kasvaa söötti.

1134204.jpg

Mitä ihmettä? Kaksosetko? Ja ilman juustokakkua!? Vaikuttaisiko tähän se, että neidillä on juustokakku "repussa", mikä tulee Yöelämän mukana.

1134211.jpg

Ja siinä hänen käsivarsillaan makaa söötti tyttövauva, tällä kertaa äitinsä iholla ja silmillä varustettuna, mutta omistaa isänsä hiukset, kuten kaksoisveljensäkin. Odotan tästäkin lapsesta sööttiä. Lastenkin nimet pitäisi varmaan kertoa. Tytön nimeksi tuli Monica, ja pojan nimeksi Milo.

1134217.jpg

Hyppäsipä tarina eteenpäin! Seuraavana päivänä töistä tullessaan Lauren huomasi ruusupuskan villiintyneen ja päätti korjata asian puutarhasaksilla ja hienoisella viherpeukalon innostuksella.

1134222.jpg

Pian hän kuuli lapsen itkua sisältä ja juoksi katsomaan kummalla pienokaisella oli hätä. Taas tarkkakorvaisuus palkitaan, ja itkijäksi osoittautuikin Monica, ja Lauren vaihtoi vaipat harjaantunein ottein, ja vei tytön takaisin kehtoon nukkumaan.

1134231.jpg

Lauren oli niin lopen kyllästynyt aikaiseen heräämiseen, jota ennen täytyi tietenkin tehdä aamupalaa ja hoitaa kaksosia, joten hän päätti vaihtaa alaa, ja mieluiten myöhempiin herätyksiin jotta voisi hoitaa kaksosia aamulla enemmän.

1134262.jpg

Rouva päätti kuitenkin korvata asian mitä pikimmiten ja aloitti Milon hellimisellä. Tunnelmaa taisi kuitenkin latistaa se, että vauveli puklasi äitinsä päälle.

1134301.jpg

Siitä hän siirtyi Monican ruokkimiseen, johon kuului tietysti tuttipullo täynnä herkullista pakastettua maitoa.

1134306.jpg

Lauren oli kuitenkin päättänyt kutsua lastenvahdin miehensä ollessa töissä ja arvioi, olisiko naisesta mihinkään ennen kuin palkkaisi vakituisen lastenvahdin kaksosilleen. Ainakin nainen poistaa roskat tunnollisesti, lastenhoidosta ei ole toistaiseksi välittänyt.

1134313.jpg

Joken tultua töistä hän päätti lähettää lastenvahdin kotiin ja vetosi siihen, ettei nainen 'hoitanut kaksosia kunnolla'. Nainen kätteli miestä kuitenkin hymysuin ja lähti mukisematta.

1134317.jpg

Voi kuinka aika rientää. Pian olikin jo kaksosten syntymäpäivien aika, ja vanhemmat puhalsivat kynttilät lapsostensa puolesta.

1134328.jpg

Tässä Milo, isin ylpeydenaihe, pienen ehostuksen jälkeen.

1134330.jpg

Tässä Monica, äidin silmäterä. Hänkin koki pienoisen muodonmuutoksen.

1134332.jpg

Lauren päätti laittaa hösseliksi ja opettaa kaksoset puhumaan. Ensinnä hän aloitti Milosta, sillä Jokke oli vuorostaan ihastellut Monicaa.

1134337.jpg

Milon jälkeen oli Monican vuoro. "Äiti, sano äiti." Monica katseli äitiään silmät ymmyrkäisinä ja pudisti päätään. Monen maanittelun jälkeen pikkuprinsessa kuitenkin suostui sanomaan "äiti".

1134341.jpg

Mutta Monicapa ei pitänytkään syöttötuolistaan, niin kaamea vankila kun oli pienelle tytölle.

1134346.jpg

Väsyttyään Monican huutamiseen Lauren nosti tyttärensä pois tuolista, laski maahan ja sanoi: "Äidin on lähdettävä nyt töihin, ja mukava lastenhoitajatäti on nyt hoitamassa sinua ja veljeäsi, ja isi tulee töistä myöhemmin."

1134353.jpg

Jokke oli töistä tullessaan erittäin hyvällä tuulella, oli näet saanut ylennyksen ja oli askelta lähempänä tavoitteitaan liiketalouden huipulla.

1134359.jpg

Isä oli antanut pojalleen puuroa, josta poika näyttikin pitävän erittäin paljon. Mussutti puuron kokonaan ja halusi vielä lisää! Kyllä on poika tullut isäänsä, Jokke ajatteli onnellisena.

1134377.jpg

Laitettuaan Milon nukkumaan Jokke päätti yllättää vaimonsa varhaisella aamupalalla. Mutta niinhän siinä kävi, että mies onnistui kuin onnistuikin sytyttämään tulipalon.

1134383.jpg

Kuten muillakin, kaksosiltakin löytyy mielipiteitä. Sen osoitti Monica, joka parkui kun äiti ei heti tullut nostamaan häntä vankilastaan.

1134391.jpg

Lauren jätti miehensä hoitamaan kaksosia ja lähti itse töihin. Autokaan ei ollut parhaimmillaan sillä se oli yhtä ruostunut kuin edellinenkin.

1134392.jpg

Töissäkin voi mennä huonosti, ja Lauren sai alennuksen. Hän kuitenkin tuli takaisin iloiselle mielelle, kun vain ajatteli kaksosiaan.

1135094.jpg

Oli Jokkekin tehnyt isän työn, hän oli nimittäin opettanut Milon kävelemään. Poika oli tosin ensin hangoitellut vastaan ja istunut itsepäisesti huulet mutrussa paikoillaan, mutta lopulta suostui kävelemään.

1135095.jpg

"Heti töistä tultuani joudun siivoamaan. Eikö se Jokke osaa siivota, vai miksi minulle jäävät kaikki siivoushommat?" Voinen kuitenkin kertoa, että Monica oli osoittanut taiteellisuuttaan levittämällä vessanpöntöstä kaikki vedet lattialle.

1135103.jpg

Lauren oli niin lopen kyllästynyt tyttömäiseen tyyliinsä, joten hän kävi vaatekaapilla ja ystävystyi myös saksien kanssa, ja tässäpä on tulos. Tyylikäs leidi, täytyy sanoa.

1135108.jpg

Hieman lähempi kuva. Näyttää kyllä enemmän äidilliseltä tämä uusi tyyli.

1135115.jpg

Samana iltana olisi kaksosten syntymäpäivät, ja Lauren tarttui tuumasta toimeen ja opetti Monican kävelemään. Monica olikin enemmän oppimishaluinen kuin veljensä.

1135118.jpg

Ja niinhän se Monica kasvoikin, hieman ennempää kuin veljensä. Veli katsos istuu tuossa maassa.

1135146.jpg

Kasvoihan se Milokin. Minä kun jo ehdin huolestua.

1135149.jpg

Tässä Milon uusi tyyli. Hänestä kuoriutui söpötin.

1135151.jpg

Samoin Monicastakin.

1135152.jpg

Ja sisaruksellinen halaus. Erittäin söpöä.

Ja toinen osa on sitten tässä. Kommenttia kaikesta mahdollisesta. Edit:// Kumpi kaksosista ansaitsisi perijämahdollisuuden? Kyselen jo näin etukäteen, vaikka he vielä kasvavat, ja saattavat saada sisaruksiakin, ja seuraavassa osassa on varmaankin jo sisaruksia enemmänkin :D Kiitos kommentoinnista.